-
V suterénu Café Residenz v zámku Schönbrunn ve Vídni, tam jepekárna. Každou hodinu ,profesionální cukráře vstoupí displeje kuchyně a ukazují, jak se co nejlépe rakouský pokrmů -jablečný závin. Šupinatá dezert jeklíčovou součástí potravin Vídně a nápojů dědictví, a20- minut demonstrace je jen jeden příklad z města kulinářské příběhu bylo řečeno, mimo restaurace zdí .
Beze změn by palácových pekaři 300 let ,recept závin je přesné. Složky náplní jsou měřeny v přísných poměrů, a nejsou tam žádné zkratky. Tyto rozinky, například, je třeba namočené v rumu po dobu nejméně 24 hodin.
K dispozici je taképrvkem teatrálnosti do procesu tvorby. Těsto strečink je jako skládání prostěradla -kuchař ho tahá přes jeho tělo pomocí pěstmi a lokty, dokud je ohebná a pružná. Klíčovou zkouškou, řekl, je schopen přečíst, pokud by byl kladen na horní časopis nebo brožuru.
Jako zkušenost, sledujete Schönbrunn Palace závin, který byl učiněn úhledně vystihuje backstory vídeňského kulinářské tradice. Palác byldomovem dynastie Habsburků, která z Vídně, rozhodl obrovské pruhy Evropy mezi 1452 a 1918. Přes chytrou sňatku a dobytí ,Habsburkové vládli až do ciziny jako moderní dnešní Ukrajiny, Černé Hory, Španělska a Nizozemska. Závin byl původně představen na Balkáně napadajícím Turky, kdo přinesl na verzi baklava, a dostal předány do Vídně, kdy byly převzatyBalkan území.
vídeňské tradice pro jemné čokolády lze vysledovat zpět do říše habsburské taky. Kakao zaplavilo Evropu od Ameriky přes Habsburg -ovládal Španělsku, a řemeslník čokolády se stalžádoucí luxusní ve Vídni. Četné obchody prodávají, ale xocolatl Manufaktur v centru Vídně první čtvrti běží tři až čtyři hodiny semináře sporadicky přes rok, ukazují, jak jsou vyrobeny. V rukou chocolatier Thomas Scheiblhofer, je vysoce kvalitní čokoláda proměnil krásně prezentovány lanýžů.
řízek, další jídlo neoddělitelně spojena s Vídní, je další import - v obalované telecí kotlety vznikl v Miláně, která byla součástí rakouského císařství v 19. století. Na uvolněné vaření v pondělí večer v klubu Kochlounge ,události prostor ve 4. okrese, může nováčci naučit umění, co je nyní považováno zadělnické třídy běžné. Ale ten rozdíl nebyl vždy tam. Alfred Weber, který provozuje Kochlounge, řeklřízek původně stal se populární, protože bohatí lidé rádi zapůsobit tím, že slouží nazlátlý jídlo.
uvolněné tří až pěti hodin workshop začíná prohlídkou Naschmarkt - vídeňský obrovský, centrální trh s potravinami - koupit ingredience. Pakskupina míří zpět do Kochlounge vařit jídlo, které někdy vypadá jako cvičení. Telecí musí být zatloukal byt, namáčel v butterschmalz - a přečištěné máslo - a táhl přes mouky a strouhankou předtím, než je smažený. To vytváří nádherný nepořádek.
Po několika kolech v kuchyni, vydejte se na dobrodružství přes bludiště tunelů na sklepů Schlumberger, pravděpodobně v Rakousku nejznámější vína štítků. Byla zřízena v roce 1842 rakouský Robert Schlumberger, který pracoval na vinicích v oblasti Champagne ve Francii, nez zamiloval jsem se do rakouské dívky a rozhodování, aby techniky, které se naučil zpět domů do Vídně.
četné odrůdy jsou pěstovány jinde v Rakousku, ale zrání šumivých vín se koná v temném 2.3km sítě z kamene a cihel tunelů, které běží pod severním 19. okrsek. Na 50-minutové cesty, je zřejmé, že geografie jeklíčovým faktorem v příběhu Schlumberger. Sklepy jsou hned vedle řeky Dunaj - .Ideální strategickou pozici pro doručování lahví do a pak kolem rakouského císařství, jakmilevíno bylo připraveno
Kolem 140.000 lahví jsou ve sklípcích v nějaké jedné době, je vše pečlivě sledovány riddlers - lidé, kteří se obracejí každé láhvi osminu kruhu každých pár dní, a postupně zvyšovat úhel je uložen v průběhu šesti na osm týdnů. To vše je součástí tří - a -půl roku révy na skleněné procesu, který napodobuje proces, jak jsou šumivá vína provedena v oblasti Champagne, a výsledky můžete ochutnat v vzorkování na konci turné.