-
Dallas Fort Worth ? Nenechtesdílené letiště zmást. Tyto dvě Texan města, oddělené jen 30 km od předměstí v centrální severu státu, jsou tak odlišné, jako nebe a dudy. Ale Dallas a Fort Worth se mají jednu věc společnou : .Houbaření kulinářský rodokmen, který je sbírat následující daleko za hranice státu
Časy jsou- měnící. Éra chuti Tex - Mex - myslím mokrý tacos prohýbající se sýrem nevýrazného - nikdy zde prosperovalo. Pokud ano existují, daleko od definování regionální kuchyně, Tex - Mex bylmnožení z rychlého občerstvení a vůbec pravda místní tradice. Ale v posledním desetiletí - a zvláště posledních pár let -banda skvělých mladých kuchařů nakonec vyhnal ty nešťastné Tex - Mex sdružení a propaguje značku kuchyně, která bere takové Texas klišé jako rychlé občerstvení a grilování a je vdechnout nový život do nich.
Moderní Texas kuchyně
Zatímcoletmý pohled by neodhalil Severní Ameriky šestou největší metropolitní oblast selovu důvod pro dobrá jídla - Dallas, stát je třetí nejlidnatější město, je známo, že je bohaté na ropu business centrum, zatímco Fort Worth vypadá jako domýšlivý - in-time kovbojském městě - v mnoha ohledechkulinářské reinvention by mělo přijít jako žádné překvapení.Dallas je doma k nejproslulejší šéfkuchař Texasu, Stephan Pyles ,zakladatel hnutí 1980 Cuisine Southwestern, která začala třást se státní kuchyni do něčeho stylového. Spanning z Kalifornie do Texasu, a zaostřování, díky Pyles, na druhém ,hnutí bylo motivováno z místních surovin a kreslení na regionu rozmanité kulinářské vlivy, aby předvedli, co platí místní tucker zahrnuje.
posledníPyles " restaurace venture, Stampede 66, otevřeno po velkou slávou v listopadu 2012 v Dallasu. Okno inzerát v průběhu výstavby tvrdil, že je " moderní restaurace Texas ", vyzýval kolemjdoucí, aby si představit, co by to mohlo znamenat. Jídelní lístek nabízí ústřice z plodných vod Galveston Bay na státní jihovýchodním pobřeží, identifikovaných pomocí jejich individuální zátoce původu, vepřové Barbacoa ( maso zabalené v Maguey listů a pomalu vařené ) a rovný -out - of- Mexiko chová jako kanic Veracruz s Mexické černé fazole zapečené s banány přidat lahodně jemnou sladkou vědomí.
Ale Stampede 66 se také zaměřuje na stylové prostředí. Pyles chlubí restaurace konceptu, a se stromem v centru fázi, cowboy- shirted koktejl mistrů, osvětlení jako hvězdnaté noci na Texas rovinách, zdá se, žemyšlenka " texaských kořenům" přesahuje i do designu.
Podobné věci se dějí jinde v Dallasu. Tim Byres, Pyles " bývalý kolega, který byl otevřen Chicken Scratch ( a přilehlý barSlévárna v březnu 2012, jen kousek od jeho stylové Smoke Motel Restaurant na Fort Worth AvenuePředpokladem je opět překvapivě jednoduchá :. Texan rychlé jídlo servírované s elegancí ve původní nastavení. Smažený kuřecí a hranolky jsoukulinářské zaměření. Ale to je ořechový uzené kuře gril a tam jsou ručně vyráběné omáčky doprovodná hranolky. A když jejídlo doprovázen quinoa salát, jíst buď v industriálního a elegantního interiéru, nebo na balení případu posezením v jedné z open - viditelným kontejnerů, které tvoří stinnou zahradu ,zkušenosti je daleko od typické.
biskup Arts District tyto odpadlíka restaurací
Atypické se stávánormou v Dallasu, nicméně. O 5 km jihozápadně od mohutné centrální vysokým nárůstem jeOak Cliff sousedství je esteticky biskupa Arts District, usazené v několika bloků ospalé dřevěných chatkách. Jednou rozhodně alternativní oblasti, jeho restaurací jsou nyní známými jmény.Oddfellows vypadá zvenčí jako bílý laťkový - oploceném domě z staromódní západní film. Přesto dveřmi, $ 15,000 La Marzocco kávovar, jeden z mála celostátní, odlesky slib co se skrývá uvnitř :senzačně dobrá káva bar ( a restaurace ), se schopností doladit svůj espresso nad většina baristas " nejdivočejší sny.
dva bloky dál, Dude Sladké Čokoláda dělá na sladkosti, co Oddfellows je pro java. Z čokolády odvážně ochucené s podobnými tabáku Louisiana na Colorado vodky nebo hickory - uzeným kakaa, nabídky jsou tak populární, že chocolatier Katherine Clapner právě rozdělila do dvou nových lokalit v Dallas - Fort Worth oblasti.
Fort Worth je kouření horká novinka barbecue místě
na letní den ,vydatný vůně grilování je všude v Texasu, a to je Fort Worth, který krade roštu přehlídku, předvede mix technik Texas grilování.