-
Několik ambiciózní kuchaři jsou určeny pro všechno změnit.
Toloache ,restaurace v New Yorku, nabízí až tacos de chapulines nebo kobylka tacos, inspirované výchovou šéfkuchař Juliana Mediny v Mexico City. " Chtěli bychom svačinu na sušené kobylky, těší je jako někdo má popcorn, " řekla Medina. " V prvních zákazníků jsou skeptičtí ohledně taco, ale při pokusu je, jsou příjemně překvapeni. Mnozí přicházejí zpět do zkusit znovu. "
V Nizozemsku ,restaurace Specktakel nedávno hostil pět chodech chyba formou bufetu, který zahrnoval samosas smash- up chyb známých jako " hmyz rozpadat ", mealworms a kachna, a čokoládový fondant s červy. Ačkolibufet bylzvláštní příležitost, kuchaři slibují, aby alespoň jeden hmyzí jídlo na jídelním lístku po celou dobu.
Ti, kteří hledají jemnější úvod do Entomophagy (vědecký termín pro bug - stravování ) mohou navštívit Audubon Nature institutu v New Orleans, Louisiana, kdeinsecectarium slouží až gurmánská bug - jí každý den v 10 hodin. Z čokoládové sušenky " cvrlikání " ( zapečené s cvrčky, jakož i obvyklých čokoládových lupínků ) na okurky sendviče přelité s královnou mravenci, jsou pokrmy všechny zaměřené na to, aby stravovací chyby větší rutinou.
" Jíme tolik podivné věci, jako vejce, maso a orgánů med, který je vzdušnou barf, když si myslíte, že o tom, " řekl Zach Lemann, návštěvník programy manažer v insektária. " Proč ne jíst brouky ? Hmyz je zdravá pro lidi, ale také chutnají. Jsou mnohem účinnější při přeměně rostlinné hmoty do jedlého tablefare než hospodářská zvířata, tak tam jepřínos pro životní prostředí stejně. "
Lemann doporučuje, abypoprvé bug jedlík zkuste dům cvrčky, protože mají dobrý, ořechovou chuť, i když jedl pečené a prostý. Ale když přijde na všestrannosti, nic nepřekoná smažené vosku červa (typ housenka ), který může být použit ve slaných, pikantní a sladké pokrmy. Ať užšest nohama občerstvení v nabídce, jsou hosté vždy přál vydatné " bug chuť ! "