-
kývnutí na zvyku USA přípravy vše z hovězí tatarák na palačinky Suzette u vašeho stolu během poloviny 20. haute cuisine je století rozkvětu, je váš koktejl přímo před vámi na kolových vozíku, a v některých případech můžete " znovu pozván, aby hrál barmana stejně.
16-rok -starý midtown steakhouse Maloney & Porcelli otevřen letos na jaře poté, copředělat, to vyjel potuluje dřevěné martini vozíky. Jak si odpočinout ve vínově kožené boxu, číšníci v kostkované kravaty a bílé vesty mix martini na objednávku ($ 14 každý ) na vrcholu zářící dvoustupňovou stanice s přihrádkami pro likér lahví, sklenic koktejlů a zásobník na ozdoby.
Příchod Nomad -okázale barokní hotel a restaurace, plná bohatých jídelny s plyšovou koberce a těžké závěsy - ohlašuje rychlé změny odehrávající se v výstřední newyorské čtvrti módy. Hlavním z nich jevelký pokrok v nápoji možností, zejména pro ty, kteří objednat aktuální rotaci na láhev služba k dispozici v restauraci s leštěného knihovny baru. Kupte si láhev likéru ( $ 250 na 275 dolarů za ekvivalent 15 koktejlů ) ana míru postavenou košík bude kolových k posezení, kompletní s Shakers, lžíce, mixéry a ozdoby, plus izolované zásuvkou drží speciální dlouhodobý led kostky z čisté vody ve speciálním ledové stroji. Košík je určena pro do- it- yourself cocktailing, ale pokud jsteMíchání koktejlů nováček, že zaměstnanci budou opravit nápoje na objednávku, nebo dokonce zorganizoval improvizovanou lekci.
V patře salónku Noir ,nově otevřený bi -level restaurace a bar v centru Manhattanu, může pijáci zakoupit klínů, koňaky a whisky podle unci ($ 25 až $ 45 za unci tekutin ) z starožitných vyhlížející vozíku, který je kolových na své místo. Nápoje objednané na skalách jsou chlazeny přes velké kulaté kostky ledu, že jak vzhled elegantní a tát pomaleji.
kubánský - themed Cienfuegos, v East Village, je malován v zvětralého odstínech růžové a tyrkysové, evokující vybledlé tropický ráj. Bar je známý pro jeho ovocných koktejlů a možností sdílení údery, a Hemingway sám by jistě schválí nového tableside Daiquiri košíku ($ 15 každý ), kde je každý krok procesu, ždímání limetkové šťávy na sekání ledu, provedené před zákazník, který je schopen vybrat z nabídky několika rumů.
ve finanční čtvrti, v Andaz Wall Street má prostorné Bar Seven Five má spoustu místa pro roamingové nosičů, kde jsou koktejly ( 13 dolarů na $ 18) hotové tableside. Oba mnoho- policové vozíky a miniaturní mocní jsou modelovány na těch kdysi do vlakové soupravy Pullman během boomu železniční USA na přelomu 19. a na počátku 20. století. Barmani si každý nápoj začal u baru řezník bloku oblasti, pak se postará o zbytek u stolů hosty ´ pro up- úzké zkušeností.