-
Nenechte se zmást tím, uvolněný postoj se nacházejí v mnoha ospalých karibský pláži měst - to jekonkurenční místo. Od rumu kriketu karnevalové kostýmy, každá země uplatňuje převahu v různých oblastech.
Island - to- ostrov soupeření o nejlepší Karibiku je horkou omáčkou je podobně zahřívá, arozmanitost koření, často volal " pepřovou omáčkou ", se pohybuje od chutney - jako kaše na hladké, tekutý oheň, v závislosti na každý ostrov je chutě a tradice.
Ale bez ohledu na to, jaké jsou vaše mez teploty, bude tato příručka k regionu pikantní dobroty držet tě od popálení.
Jako regionu Oaxaca v Mexiku nebo v Itálii mortadella Mekkou Emilia Romagna, ostrovy Trinidad a Tobago pravděpodobně držet Karibiku je gastronomický grál. Kulinářské nároky na slávu patří šest po sobě jdoucích vítězství na výroční Taste of soutěže vaření Karibiku, plus ostrovy jsou domovem pro domácí moruga štíra pepř, jmenovalsvěta nejžhavější Chile New Mexico State University v Pepper institut v roce 2012.
ostrovů ocet - řízený, hořčice, špičatý pepřovou omáčkou - se s zápalnými místními papričkami jako moruga červené, bejeucal, Antilách červené a superlativů moruga Scorpion - páry dokonale se k hutnějším ostrovních specialit, jako péct a žralok ,sandwich která slouží až smažené filety žraločí na čerstvě upečené kulaté roli, nebo Callaloo ,guláš z listové zeleniny a kokosovým mlékem. Obchodní značky Matouk je k dispozici za obchodech napříč ostrovy, ale obecně, locals " home - lahvové pepř omáčky svrchovanými pány. Některé z nejžhavějších Trinidad domovském várek lze nalézt na toulavý měsíční kulinářské trhu vyšší kvality, nebo na trzích týdenních zemědělců v Trinidadian městech Port of Spain a Rousillac.
KryštofST a Nevis, další vrchol Caribbean kulinářské destinace, vyrábí to, co by mohlo být v regionu nejlepší obchodní značka : paní Greaux Hot Pepper Sauce. Pouze 2500 lahví o návykových směsi místní západní indický červené papriky a kari listy jsou vyráběny každý rok, tak důvtipný zákazníci často chytit několik na venkovní Nevis je město trh, v blízkosti přívozu doku v hlavním Charlestown, nebo na obchodech v obou ostrovů.
Na Jamajce, teplé omáčky potřebují o něco více než česnek, ocet a rodných papriky Scotch Bonnet k dosažení jejich opojnou, vyhřívaný tang a živé červené, oranžové nebo zelené odstín. Podívejte se na lahodné ohnivých směsí ve všem od sklenic Mason repurposed lahví na nedávno expandoval Negril farmářský trh, nyní prodej výrobků z 35 okolních farem.
omáčkyPepper v Britské Panenské ostrovy ( BVI) jsou obvykle špičatý s hořčicí, což jim ostré sousto a ochranné známky žlutou barvu. A na Tortola ,největší ostrov v BVI, můžebýt nejlépe nalézt na koření obchodě Sunny Caribee v hlavním městě Road Town. Erica je ,obchodní značka prodává v obchodech po celé St Vincent a Grenadiny, dostane jeho červeno- oranžové zbarvení a světlé, citrusové aroma z místně pěstované Habaneros. A na St Croix, je milý značky Slečna Anna je prodáván v pěti odrůd, z klasického Karibiku Česnek Habanero, téměř v každém obchodě pohodlí ostrově. Všechny slečny Anny lahve použít West indické karí listy pro kouřové kop.
dobré pravidlo na každém ostrově však je, koupit místní. Podívejte se na zakázku směsi ve starých majonéza sklenic, nebo ještě lépe, těch označených jako něčí tajný recept teta je. Rivalita stranou, pokud jde o pepřovou omáčkou, každý je rodina.