-
v Nashvillu, Tennessee, Music City nejlepší labužnický cíl není centra s honky tonk - bary, kde byste mohli očekávat, je to přes řeku Cumberland v dříve riskantní části města zvané East Nashville, který zahrnuje celou řadu čtvrtí včetně Lockeland Springs, Maxwell Heights, Rolling Hills, East End, pět bodů a Greenwood. Jednou známý pro vysokou mírou kriminality, drog a chudoba ,historické viktoriánské straně města často odkazoval se na jak "East Nasty " byl nedávno oživil polem řemeslným dodavatelé, obchody intelektuálský kávy, barů hip koktejl a prosperující restaurace, všechny které jsou dýchání nový život do této oblasti.
V posledních několika letech, zejména došlo k kulinářský plodinu, která je infuze s malými tvůrčí energií, zdvižným východ Nashville na úrovni ostatních destinací v USA gastronomických jako Brooklynu, New York, Portland, Oregon, a Charlestonu, Jižní Karolína. A podnikatelé, kuchaři a pracovníci - mnozí z nich jsou také East Nashville obyvatelé - jsou pohánět obrat s hmatatelnou smyslu komunitní odpovědnosti a místní smečka, takže toměsto chcete řešit s vydatnou chutí
.Ať již se chystáte do coffee shopů, které jsou vybaveny nejmodernější vybavení, koktejlové bary třesoucíma se nápadité úlitby nebo hamburger spoje, které vyslýchal zpět do sodovky obchodů dávných dob, East Nashville přijme jeho jídlo, nápoje - a legrace - pěkný vážně.
2012 tastemakers
Uhnízděný pryč rušné dopravní tepnu Gallatin Avenue je Barista Parlor, kde majitel Andy Mumma a jeho zaměstnanci sbírat nadšené kritiky pro jejich přesné kávy. Byl otevřen v květnu 2012 v bývalé garáži auto opravit, obchod stylový interiér nyní nabízí na zeď velikosti výjev místního umělce Bryce McCloud a nábytek vytvořený z místního dřeva Tennessee. Baristas používají nejmodernější stroj volal "Slayer" - ručně vyráběné v Seattlu a jeden z jen několika málo desítek používané ve Spojených státech - což jim umožňuje, aby si pečlivě kontrolovat, nebo " profil ", každý jednotlivý pečené vydat nuance obvykle ztracena v tvrdší espresso dělat.Catering na kávu znalce, je každý překapávaná káva ručně nalévá, a zákazníci mohou přizpůsobit své ranní šok výběrem espresso z rotujícího výběru šesti kávových veličinami : Stumptown, průhledítka, Counter - kultura, Coava, inteligence a Madcap. Obchod používá pouze místní, non - homogenizované mléko z Hatcher mlékárny signature drinků jako jejich Bourbon Vanilla Latte, a nabízí dostatečný výběr z volnými listy čaje. Denní nabídka zahrnuje kuchyňské sausage - vejce - a - sýrové sušenky z přísad z Porter Road řezníků a The bloomy kůrou obchodu sýra, který se otevřel společný obchodní prostor za rohem na konci 2011.
Lockeland Tabulka, která byla otevřena v srpnu 2012, má již před nabitým sálem téměř každou noc v týdnu a pověst pro luxusní stolování bez jakýchkoliv zmatků. Spolumajitel Cara Graham a Chef Hal Holden - Bache ,místo jeshora dolů závěti komunitních kořeny East Nashville : všechno má svůj příběh a téma uchování běží hluboká. Například, v restauraci je komunita tabulky ( ze dřeva ze staré stodoly Tennessee, který byl v rodině Grahama více než 100 let ) umožňuje místní pop a setkat se s jinými stejně smýšlejícími stolovníků bez volání čeká výhrad, abar topy jsou vyrobeny ze dřeva z zaniklé Nashville bowling.
nápoje, barmanská Jim Popp a Liz Endecott se dobývat " keře " -dávno ztracená koktejl tvorby technika, která zahrnuje kombinaci ovoce s cukrem a octem a přidání duchy. Oni také sloužit až místní microbrews z Jackalope pivovaru a východní Nashville zbrusu nové Fat Bottom pivovaru, stejně jako mají důkladnou vinný lístek. Večeře menu jedalším příkladem Graham a Holden- Bache závazkem místních potravin a čerstvých ingrediencí : zelenina jako okra, lilek a žalud squash pocházejí z farmy Kevina Baggett je jen dvě míle daleko, a zelené pocházejí z prostředí blízko CC Gardens. Podmáslí ricotta a krémové sýry mozzarella, že topdřevo - vypaloval pizzy jsou vyráběny v domě, a všechny z bylin pochází z dua zahradě v zádech. Oblíbená jídla patří dům z bylinkové noky, Carolina Mountain pstruh s sladké brambory, sunchoke a apple hash a Niman Ranch vepřová panenka s Tennessee -uzené makaróny čedar a sýrem.
rok 2011 sousedství oblíbené
byl otevřen v prosinci 2011 ,lékárna Burger Parlor a Beer Garden ( 731 McFerrin Avenue, 615-712-9517 ) přináší řadu ručně hovězího hamburgery Tennessee, losos hamburgery a lehčí vegetariánské karbanátky. Nesmírně populární Farm Burger používá Tennessee hovězí, Tripp Country šunka, Emerald Glen Farm slanina, smažená Willow Farm vejce na zvláštní Provence buchta vytvořit srdeční zátku, která vytéká jasně oranžovou žloutek přes volby strany - nenechte si ujít ruku - cut sladké bramborové hranolky.