-
Je snadné si všimnout první návštěvník do Sevilly. Oni jsoučasto horké, vyčerpaný vypadající osoba s průvodcem, který propadne dolů na prázdné baru a snaží se objednat tříchodové večeře s nápoji v osmnáct hodin. Šance jsou, budou na dlouhou čekání.
Jídlo v Seville není jen o tom, co , které jíte -. je to o tom, jak, kdy a kde budete jíst příliš
den v tomto městě andaluské začíná pomalu. Pokud jsteranní ptáče, ponořit se do nejbližšího kavárny a hodit do šálku oční wateringly silné kávy s raně směny pracovníků v baru ( se outs jsou vzácné ). Za něco více podstatné, pokles se druhé vlně breakfasters mezi 9 a 10 hodinou ranní. Klasická Andalucian rychle jistič je mollete ,toastový chléb rolka podávané s olivovým olejem, drcenými rajčaty a česnekem. Vynikající café con leche ( káva s mlékem ) a místní tlachání mohou být absorbovány v Horno San Buenaventura ,krásná kavárna a cukrárna naproti gigantickou Sevilly Catedral de Santa María de la Sede.
Po snídani, narazí na prohlídkovou trasu -město má dostatek kostelů, galerií, památek a muzeí, aby naplnili několik dopoledne - ale ani si na oběd před čtrnáct hodin. To může býthlavní jídlo pro mnoho Sevillanos, ale to také nenífaux pas, aby tapea ( jít na tapas ) a zpožděnísvátek až do večera. Mnoho barů a restaurací, aby volba snadná tím, že nabízí jak tapas a plné jídla během oběda. Místní speciality si dávat pozor patří huevosla flamenca ( vejce zapečená s chorizo a rajčatovou omáčkou ), mořské plody, zejména chobotnice, z okolních vodách Atlantiku a gazpacho ,studená rajčatová založené polévka s chlebem, česnek a olivový olej
Některé z nejkreativnějších tapas Španělska lze nalézt v některých z nejvýznamnějších historických barů v Seville. Pochází z 1670, El Rinconcillo, v centrální čtvrti je tak starý, že předchází i vynález tapas, které nebyly propagován až do 18. století. Interiér je typické old-school Seville s ozdobným azulejos (dlažba ) ,zametání dřevem obložená bar, desítky vyléčených šunky výkyvnými jako tašky punč ze stropu a policemi naskládaných na lámání- bod s starověký lahví lihovin. Nabídka taktuje četné místní klasiku ; banka na espinacas con garbanzos ( špenát s hráškem kuřecích ) ,misky s maurskými původu, a tenoučké plátky sladkých, ořechová šunky ANDALUCIAN. Pro další lahůdky, zamířit do nedaleké Taberna Coloniales ,novější, ale ne méně tradiční jídla zařízení, kde se slouží další specialitu, Seville, solomillo al whisky ( vepřové vařené v whisky ).
Buď vtěsnat více památek po obědě, nebo dělat tolik andaluské je dělat a najít někde horizontální pro siestu patnáct hodin až sedmnáct hodin.
Ujistěte se, že probudit se merienda ,život zachraňující svačinu přestávka obložené mezi obědem a večeří (obvykle kolem 5 hod.), která slibuje poskytnout energetickou podporu s těžkými dávkami kofeinu a sladkých koláče. Jeden z nejlepších míst v Seville merienda je uvnitř Aire de Sevilla ,klidný arabsko- style lázních v Santa Cruz čtvrti odkázal s relaxační teteria ( čajovna ). V rozladěně osvětlené atmosférický prostor nazdobený s nízkými stolky a marocké polštáře, mincovna je čaj podávaný v ozdobných květináčích stříbrných doprovodu sortiment drobných arabských sladkostí.
Mnoho Sevillanos hit obchody osmnáct hodin až dvacet hodin, a spousta muzeí a galerií zůstávají otevřeny pozdě příliš, jako je Museo de Bellas Artes, které lze navštívit až do 20:30 od úterý do soboty. Návštěvníci jsou často používány s jejich hlavním jídlem ve večerních hodinách, ale to je daleko častější, kdo bar -hopping kolem 20:30, na pastvu na tapas a popíjení sklenky místně uvařené pivo Cruzcampo nebo suchého sherry fino, vyrobený v Nedaleké město Jerez de la Frontera.