-
Spíše než se spoléhat na oheň, elektřinu nebo zemní plyn, kuchaři v El Diablo tepla jejich maso přes stále aktivní sopky.
one- of- a- druhu gril není chrlí lávou ( to nevybuchl od roku 1824 ) ; místomříží sedí v kruhu čedičového lomu, který odvádí zemské přírodní teplo na povrch, kde se teploty pohybují mezi 400C a 600C.
El Diablo kuchaři vařit jehněčí, kuřecí a rybí přes geotermální sporákem, pro použití v tradičních kanárské kuchyně. Naplánujte jíst jižkuchyně zavírá ve 15:30, alezvláštní v úterý večer rezervaci lze objednat předem na 50 eur, což zahrnuje prohlídku ,třech chodech a doprava do zaměstnání a od místních hotelů.
Sopka - poháněl kuchyně byla postavena místní architekt César Manrique v roce 1970 jako součást komise pro vybudování restaurace na summitu v Fire horách, který se nachází v národním parku Timanfaya na ostrově Lanzarote. Nelze položit základy kvůli zem tepla,, on a kolegové návrháři přidal devět vrstev čedičové skále sloužit jako restaurace základny, takže část z nich otevřít na teplo.
Dnes, v restauraci je od podlahy až ke stropu nabízejí panoramatický výhled do parku v sopečných kalder, kužely, krátery a černými lávovými poli. Krajina zůstal prakticky beze změny od poslední erupce, díky minimální srážky a vládní ochrany.