-
Pro cestující Foodie ,ochutnávka prohlídka Kapského Winelands -hornatý, vinice - tečkovaná oblast 60 km východně od Kapského Města - jeafrický musí. Je tomísto, kde čokolády, sýra tvůrci a boutique vinaři ply jejich výrobky v řemeslných trzích, zatímco v okolních restauracích, kuchaři slouží multi - kurz rauty, každý pokrm pečlivě spárován s jedním z tisíců vín, které dávají této oblasti své jméno. < /p>
Není tedy velkým překvapením, že jihoafrický nejnovější kulinářské šílenství stanovena své kořeny podél těch staletými vinné révy.
Po livening do barů ve Spojených státech, Velké Británii, Austrálii a na Dálném východě ,trend ručně řemeslně- piv nyní hit jihoafrické břehy. Řemeslné pivovary vyrůstají po celé zemi, a nikde více, než v oblasti vévodí nápoj, jehož koruna řemesla pivo doufá, že se krást. Najednou, top kuchaři vaří s ní, sommeliéři jsou odkládání víno za to, Snazzy hotely vyhrazujeme části jejich nabídkách na něj, a spotřebitelé se obchoduje ve své sklenici Pinotage na chuť toho. Nektar jantar je konečně najít své místo v záři reflektorů jihoafrické.
Nové vaří a tradiční jídlo
drze sedí v nejslavnější Jižní Afriky vinařského města ,Stellenbrau pivovar jerelativně nový přírůstek do země piva portfolia, nalil jeho první půllitr v polovině 2012. Jejich snadné pití piva jsou nejen zdobí kohoutky mnoha Stellenbosch je studentských barů, ale také infiltrací upmarket hotely, restaurace a dokonce i některé z vinařství samotných. Vlajková loď Craven Craft, pojmenovaný pro jihoafrické ragby legenda Danie Craven, jesvěží ležák s jemnými malty poznámkami. To bylo vyvinuto s létem v mysli, tak to je jen dobře, že to dvojice se dokonale shoduje s jihoafrickým létě instituce ,Snoek braai. Tento okoun -jako ryba byla shunned Brity jako světové války krmnou dávku II, ale pro Jihoafričany, je to ideální protein hodit na grilování.Vine - lemované silnice vítr na sever od Stellenbosch uprostřed krajiny poseté bílými Cape usedlostí nizozemských, a v dálce, zubaté modrošedé pohořím Simonsberg. Je to tady, uhnízděný mezi vinicemi v severních Stellenbosch je, žeWild Clover Pivovar lze nalézt. Laskavý sládek Ampie Kruger začal svou kariéru jako kvašení garagiste, nebo v malém měřítku winemaker, aledlouhotrvající milostný románek s pivem konečně ukázalo se ziskové, s duem piv z Ampie a co- sládek Karel Coetzee spouštěcím na velké chvále na třetí ročník Cape Town Festival piva v pozdní 2012. Jejich oteplování porter, naložené karamel a čokoláda - jako kvality, jedokonalým společníkem pro domácí vzrostlou zákusek v Jihoafrické republice : Malva pudink ,piškotový mazlavý dort s meruňkovou marmeládou a podávané s bohatou, karamelovou omáčkou.
Jedná se o krátkou hop z divokého Clover pivovaru na společnost Cape vaření ( CBC ), na okraji sousedního Stellenbosch je vinařského města, Paarl. Otevřela v lednu 2013,nejnovější přírůstek do piva stezky v Kapském je jevelkolepý jeden, s world-class zařízení, nekonečné Winelands výhledy a elegantní degustační místnosti připomínající regionu vinařství. Není se co divit, protože CBC je součástí vlastněna místní vína obří Charles Back, jehož Fairview nemovitostí je jedním z nejpopulárnějších vinařství Paarl je. A CBC vyrábí jedny z nejlepších piv v zemi příliš, díky odbornosti německého sládka Wolfganga Koedel ,známá tvář ve scéně pivovarské mysu. Malty pilsner, s příjemnou hořkostí základní, jeperfektní doplněk do mísy biltong ,kořeněné trhané -jako maso občerstvení, které je často žvýkal vedle půllitru v Jižní Africe.
pivovarůmimo vyšlapané cesty
jihoafrická vína region táhne dál, než většina lidí podniku na první výlet, ale daleko od oft - nejnavštěvovanějších měst Stellenbosch, Franschhoek a Paarl jsou desítky vzdálených vinařských stezek, které nabízejí vzorky zdarma, dav - volné ochutnávky pokoje a nenáročný farmy kuchyňské jídelny. Najdete zde také pivovary se vezou na kulturu Foodie, která se zdá následovat hrozny kdekoli rostou.