-
" Pojď za časů, zůstat na jídlo " - to jeobchodní strategie ( a reklamní slogan ), že kasina se spoléhali na celá desetiletí, uznává, žehlavním lákadlem kasina jemožnost vyhrát velké. Ale před pár lety, kdyžvlna high - profilu kuchaři se hrnuli do Las Vegas ,restaurace scéna rychle předběhl hazard jako hlavní atrakci Nevada města.
května otevírání 2400000000dolar luxusních letovisek Revel -komplexu 14 restaurací, 1898 místností,koncertní sál, high - end obchody ,bazén, lázně a dva noční kluby - Atlantic City, New Jersey, USA ´ druhý největší cíl hazardu, je následovat v Las Vegas " úspěšných šlépějích, doufal, žedůraz na stravování a životního stylu pomůže jednou dolů -a- out cílovou odrazit od účinků recese v USA.
Tam bylo více než 20 restaurací otvory v minulém roce v Atlantic City, od tradičních mořských plodů na asijské fúze na vynikajících Steakhouses na základnách příležitostných řetězů z New Yorku a Philadelphia. High - profil roční kulinářské akce se také o dříve neviděné davy, včetně restaurace Atlantic City týden v květnu ,pivo a hudební festival v dubnu aFood & Wine Festival v červenci, headlined fotoaparát s dětmi kuchaři jako Tyler Florence, Paula Deen a Andrew Zimmerman. Návštěvníci, kteří by raději učí vařit, než hazard můžeš pizzu tvorby třídu každou sobotu v nesmysl Tony je ,příležitostná italská restaurace, nebo různých předmětů v resortu Harrah je Viking Cook škole obou místech zahájen třídy před dvěma lety.
Stejně jako Food & Wine Festivalu, který přináší dávku hvězdnou sílu na plážový města, mnoho z 14 restaurací Revel tyto helmed kuchaři železa ( z americko- založené reality televizní show ), Michelin hvězdičkami kuchařů a James Beard vítězové z New Yorku, Washingtonu DC a Philadelphia - trhy, které se promítnou do Atlantic City, řekl Curt Huegel ,ředitel společnosti LDV pohostinství ,firma, která spravuje Revel je inspirovaná francouzskou mořské plody brasserie Azure od Allegretti, Steakhouse americké Cut apříležitostná italské restaurace Lugo Cucino E Vino.
"Plán tohoto hotelu je, že existují dvě části z ní, že jeresort, a tam jekasino, " řekl Huegel. " Všechno ostatní v Atlantic City byl právěkasino. Pokud půjdete kolem restaurací, cítí tu jiný. Nemáte pocit, že jste v Atlantic City. A to jeskvělá věc. "
Přes zabil nedávných restauračních otvorů, Atlantic City má před sebou ještě dlouhou cestu, než bude trumfů - nebo se rovná - Las Vegas. Na rozdíl od Revel a Borgata , který otevřel svou v roce 2003 a prošel nedávno rekonstrukcí, mnoho dalších Atlantic City je hotelových nemovitostí jsou stále beznadějně zastaralý akultovní dřevěný viděl lesklejší, čistší dny. Ale s Revel - zdaleka splashiest otevření v létě - je jasné, že Atlantic City se zavázala k překonání plážových barů a bufetů
.je místo, kde můžete ochutnat některé z nejlepších Revel nabízí.
Amada
Nachází se na kasina úrovni a s výhledem na hotelovou soukromou pláž, tato temná a sexy tapas restaurace nabízí andaluské hudby a Tanečníci flamenka. Je tozákladna oblíbené restauraci Iron Chef hvězda Jose Garcés " Philadelphia stejného jména - a je často rezervován solid v pátek a sobotu večer. Jídlo prezentace je stejně dramatická jako v náladový, tmavé dekorem dlažbou, rustikální dřevěný strop, masivní maurském stylu kovových luceren a polouzavřených tabulky blízko zadní části restaurace .. Kuře v paella v. alenciana , jeobrovský talíř naloženo se šafránovou rýží, chorizo a hráškem, vyřezávané a sloužil tableside od svého číšníka. Když vaše objednávka Patatas Bravas ,zásobník na jemně uspořádaných Pikantní kousky rozložených daleko od sebe a stojí vysoký, přijde u stolu, si oštěp každý z nich s mini jehle. Crab - plněné papriky piquillo praskají s mořskými plody a zdánlivě jednoduché artyčok Flatbread je bohatší s lanýži a Manchego sýrem.