-
málo věcí funguje chuť k jídlu tolik jako den strávený na sjezdovce. Naštěstí pro lyžaře a snowboardisty, kteří jsou nemocní z snacking na standardní pizzy a měšťanských kloubů, několik North American středisko města se staly přišel v jedné rovině s high -end kulinářských možností v posledních letech, které odrážejí místní region.
" Naši návštěvníci znají a ocení dobré jídlo a hledají zážitek, " řekl James Walt, šéfkuchař v restauraci Araxi a bar v Whistler, Britská Kolumbie. " Resort komunity mají tendenci k vysoké koncentraci restaurací a hotelů, které vytváří příležitost pro dosažení kvalitních dodavatelů, což nám přístup k nejlepší produkt. "
městaHorské také viděli podporu v místním zemědělství a létavky díky kontinentu široký -rozšířil zemědělské - to- pohybu stolu, který dal kuchaři zásobu čerstvých surovin pro práci s. I v chladných zimních měsících, restaurace se opírají o kombinaci kořenové zeleniny a místně konzervách vyrábět, aby se desky mají silný regionální aspekt, stejně jako celou řadu chutí.
Výsledkem jejídlo scéna, která je stejně silná v rušné lyžařské sezóny, jak je to v létě, se špičkovými kuchaři snažit se vytvořit inovativní nabídky pro různé davy po celý rok. Takže když přijde na to, co jíst après - ski nebo dokonce pre -ski, přeskočte zámeček bufet a vyzkoušejte některou z těchto míst, kde jsou pokrmy vyhotovený s dvojitým Black Diamond dovednosti.
Whistler, British Columbia
Nemusíte býtlyžař dosáhnout Christine, která se nachází v 1860 m vysokou Rendezvous Lodge na hory Blackcomb, ale budete muset vzít Whistler -Blackcomb je Peak 2 Peak gondola se tam dostat. 11- minut jízdy stojí za to pro zasněžené hory ( jak z výtahu a restaurace ) akomfort potravin brunch a oběd pouze menu, které zahrnuje divoké Losos sampler, připravené tatarský biftek, uzené a kandovaného, a vejce Benedikt na opečeném briošky přikrýval s avokádovým holandskou.Začněte après - ski nápoje v Bearfoot Bistro ve Whistler Village, kde se můžete dozvědět na šavleláhev šampaňského ve sklepě ( domov pro více než 20.000 lahví vína ), nebo trvat několik záběrů jednoho z 50 vodek Belvedere led pokoj. Kuchař Melissa Craigův jídelní lístek ukazuje podobnou ambici a tvořivost; zkuste dědictví rajčatový salát s rajčaty zuhelnatělého gazpacho a čerstvá mozzarella perly, nebo opečenými fois gras s Švestkové pyré a smrkové oleje.
Na Araxi, také v Whistler Village ,jídelna zdobený čerstvými květinami a originální obrazy nastaví romantické pozadí pro večeři čerstvě ulovených mořských plodů, jako je Pacific černého nebo bílého krevetky rizoto spolu s místními rajčata, červená řepa nebo houby. Na druhou stranu, pokudčerstvý steak je přesně to, colyžařská škola instruktor nařídil, vplížit se do vykrojení v hotelu Four Seasons, kde jsou statné kusy masa doprovázené neuvěřitelného množství koření směsí a speciálních omáček.
Vail, Colorado
bavorsko- inspirované fasády v tomto městě Colorado popírají rozmanitost high -end možnosti stravování, jako Matsuhisa, šéfkuchař Nobuyuki " Nobu " Matsuhisa, známý eponymous Nobu restaurace po celém světě, v nedávno otevřeném bytě Solaris a obchodní komplex v centru města. Začněte s velkou karafu velikosti porce zájmu sloužil v dutém bambusové větve, objednejte si kolo tempura krevety rockové s máslem Ponzu jako předkrm, a jako předkrm, zkuste černou treska s miso omáčkou nebo Colorado jehněčí s wasabi pepřem omáčka.evropské kuchyně, která odpovídá Vail je vnější atmosféru ,Swiss Chalet v hotelu Sonnenalp ( jeden z této oblasti původních středisek, založil německý imigrant ) se specializuje na evropskou kuchyni alpské. Objednejte na kozy Colorado sýrové fondue nebo klasický vídeňský řízek s brusinkami, petrželové brambory.
Po dlouhém dni cestovní Vail Mountain, sjet na Larkspur u hory Golden Peak základu pro dekadentní truffled hovězí larkburger podávaný s lanýžovým aioli a lanýžovým hranolky, a dokončit s plátkem kozího tvarohový koláč přelitý likér infuze třešní. Chyť místo v baru pro výhledem na hory, nebo útulným až v vinárně, zdobené s kamenným krbem a elegantní svítidel.