-
Mnichov je nepochybněpivo město. To je místo, kde sepivní zahrádka vynalezl, kde bylapivnice zdokonalil a kde je největší světový pivní festival koná každý rok. Ale za pilsner nasáklé stany Oktoberfest jesofistikovaný vína a koktejly scéna, která zpochybňuje mnichovské pověstchmelové útočiště.
dlouhotrvající stálicí je Schumannova je na Odeonsplatz ,velké náměstí v centru města. Jeto místo, které přitahujebohaté akrásné, a vypadá spíše jako bzučení USA lobby baru hotelu, než hale bavorské pivní. Rezervace se doporučuje pro ty, kteří chtějí, aby se tabulky na své ultra - rušných ve čtvrtek večer.
Schumanna nabízí klasický příklad něčeho, co Mnichovské nejlepší bary jsou hrdí na -nápoje nabídky v podobě hustého brožury. Jejich obsahuje dobrou sbírku jednotlivých sladových whisky a obrovský koktejlový lístek, s mnoha z poznámek, které jsou označeny datem, které byly vytvořeny. AleOpravdovou specialitou u Schumanna je Campari ,tmavě červená, hořké chuti aperitiv se sladkou okrajem. Police za barem jsou lemovány s lahví Campari a na nedávné návštěvě, bylklasický Campari se sodou se těšil na většině baru tabulky. Mírně dobrodružnější patroni by mohlo být vidět popíjet Negroni - směs ginu, vermut a Campari
.Na druhé straně v Mnichově v oblasti Isarvorstadt, Königsquelle je Mnichov je skutečný whisky ráj. Z vnější strany, to vypadá jako standardní hospodě v rezidenční čtvrti, ale uvnitř zaprášené, téměř muzeum - jako prostor ( s akvária divně se nachází v uprostřed) mnoho nástěnných případy drobných whisky lahví dát hru pryč. Neexistuje žádný tištěný menu abar staff přiznává, že se vzdali počítání, kolik lahví mají na skladě, ale stovky lahví lemují police. Vzácné whisky jsou vyráběny z palíren ve Skotsku, Irsku a USA, a všechny jsou ručně psané na speciálním menu. Bohužel pro opakované návštěvníky ,výběr je na ", když jste pryč, pryč jsou " základě, s minulými nabídky včetně 1999 přístavu sudovým hotové MacDuffem a double zrající 1995 Tobermorey.
pár bloků jihozápadní ,víno Toskana bar má podobnou zmatečných kouzlo. Je to v podstatěvinotéka s několika křesly a pohovkami odsunut do mezer. Patroni se vyzývají, aby sdílet stůl a socializovat, zatímcoznalý majitel Constance Heuberger servíruje své oblíbené vína z Toskánska, stejně jako další italská vína regionů, a občas dává in-store semináře o italské vinařství.
Pro více konvenční zážitek vinárně, Giesel tyto Vinothek v hotelu Excelsior v blízkosti mnichovské, město je centrální stanice, má více než 600 možností podle láhve, se spravedlivým podílem k dispozici do skla, včetně ledových vín z Kanady a láhve z Řecka a Turecka. Důraz je kladen na osvětu nových německých vín -Sauvignon Blancs a pinot blancs, které se objevily v posledním desetiletí spíše než tradiční ryzlinky. Podle malované, klenutými stropy, vinotéka také nabízí vína pěstované v tradičně pivo -milující Bavorska, jako je J Hoffman Bacchus, která používá nativní německé grapecalled Bacchus produkovat lehké, ovocné, letní bílé.
Rum je specialitou v baru Roosevelt Lehel sousedství právě na východ od centra města. Je tonenáročný místo, které se mísí místní, kavárna terasa atmosféru venku s koloniálním pohledem kompletní s dřevěnými stropní ventilátory uvnitř. Majitel Uthoff Kai hrdě zásoby asi 245 různých rumů, které jsou uspořádány podle původu na zadní části baru. Přicházejí ze zemí tak vzdálených jako Havaj, Mauricius a na Filipínách, kdyžve věku Karibiku a Latinské Ameriky rumy jsou nejlepší pro popíjení čisté. Diplomatico z Venezuely, Zacapa a Botran z Guatemaly a Barbancourt z Haiti, jsou mezi těmi, Kai osobně doporučuje.
Brazilský rotace na rumu baru lze nalézt na Ver Peso O v okrese Haidhausen na východní straně řeky Isar, kde Valdemar Da Silva pravidla přes malé, tmavé, obložené dřevem baru. On zdroje temný cachaças ( Brazilská rum třtinový cukr) z celé Brazílie, míchání je do koktejlů na vyžádání. K caipirinhas jsou nejvíce populární, aleRitmo do Brazil -mix cachaça, vodka, čokoládový likér, Acerola šťávy a limetkové šťávy - je vynikající příliš
.